Τρόποι Πληρωμής

Αντικαταβολή

Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη μόνο για παραδόσεις που αφορούν την Ελλάδα.  Το κόστος της αντικαταβολής ανέρχεται στα 2,00€ επιπλέoν στα έξοδα αποστολής. Με την αντικαταβολή, έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε κατά την στιγμή της παράδοσης.

Διατηρούμε  το  δικαίωμα να σας  ζητήσουμε να  γίνει  προπληρωμή της παραγγελίας ή κάποια προκαταβολή όταν το κόστος της παραγγελίας είναι άνω των 50€ ή το σχέδιο έχει προσωπικά στοιχεία (φωτογραφίας σας, ημερομηνίες, ονόματα κλπ).

Κατάθεση στην τράπεζα

Επιλέγοντας την κατάθεση στη τράπεζα ολοκληρώνετε κανονικά την διαδικασία της παραγγελίας σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα της custom-look.gr, αλλά για να ξεκινήσει να προχωράει η παραγγελία θα πρέπει να καταθέσετε στη τράπεζα το ποσό και να μας στείλετε την απόδειξη πληρωμής σας.

Αριθμός λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας: 456/002115-64
ΙΒΑΝ: GR5301104560000045600211564

Δικαιούχος Νικηφόρου Ελένη

 

 

Όλες οι τιμές και τα ποσά που αναγράφονται σε αυτή την ιστοσελίδα  είναι σε Ευρώ (€), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά. Όταν ένας χρήστης υποβάλλει αίτηση στην ιστοσελίδα για την αγορά προϊόντων εκτύπωσης, υπηρεσιών σχεδιασμού ή άλλων υπηρεσιών, ο χρήστης συμφωνεί ότι όλες οι χρεώσεις και οι φόροι, αυτόματα θα χρεώνονται στην πιστωτική του κάρτα ή θα καταβάλλονται με μία εγκεκριμένη μέθοδο πληρωμής που θα ορίζει η custom-look.gr. Σε κάθε περίπτωση, η εξόφληση της εκάστοτε παραγγελίας, θα πρέπει να γίνεται με την ολοκλήρωση της αίτησης της από τον χρήστη. Καμία εργασία εκτύπωσης δε θα ξεκινάει αν δεν έχει εξοφληθεί.